joi, 27 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 DEPISTAT CU PERMISUL SUSPENDAT
În data de 26.01.2011, în jurul orelor 19.30, lucrătorii Postului de Poliţie Constantin Daicoviciu, în timp ce executau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza comunei, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul a fost condus de T.VASILE de 51 ani, din judeţul Timiş.
Fiindu-i solicitat permisul de conducere, acesta a declarat că nu îl are asupra sa deoarece i-a fost reţinut în urmă cu aproximativ doi ani, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

 FĂRĂ PERMIS DAR CU ALCOOL LA VOLANUL UNUI AUTOTURISM
În data de 27.01.2011, în jurul orelor 03.30, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe strada Furnalelor din Reşiţa un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de S.MARIUS, de 30 ani din Reşiţa, fără a poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu