miercuri, 5 ianuarie 2011

Atenţie la riscul de incendiu!


De la începutul acestui an, cinci case din judeţul Caraş-Severin riscau să fie mistuite de flăcări.
Ieri, 04 ianuarie a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a două incendii izbucnite la acoperişurile a două case particulare din Caransebeş, respectiv satul Peştere, comuna Constantin Daicoviciu. În amândouă situaţiile focul a izbucnit din cauza unor scurtcircuite electrice.
Alte incendii înregistrate de la începutul anului s-au manifestat la Bocşa (casă particulară – coş de fum), Armeniş (casă particulară – coş de fum) şi Rusca Montană (casă particulară – coş de fum). De asemenea, în acest interval, pompierii cărăşeni au mai fost solicitaţi pentru stingerea unor incendii izbucnite la un autoturism (Reşiţa), un camion (Caransebeş), cât şi la un container pentru gunoi amplasat în spatele Centrului Comercial Intim din Reşiţa.

Zăpoare

Astăzi, 05 ianuarie a.c., echipa pirotehnică a ISU „SEMENIC” Caraş-Severin se află în localitatea Prigor în vederea distrugerii unor zăpoare formate pe cursul pârâului ce trece prin localitate.




INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu