luni, 17 ianuarie 2011

Statistica incendiilor


Potrivit unei analize statistice întocmită la nivelul Centrului Operaţional al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin, în anul 2010, în judeţul nostru, au avut loc 232 de incendii. În această categorie nu intră arderile necontrolate la pajişti, fâneţe, gunoaie sau focurile la coşuri de fum în urma cărora nu au fost înregistrate pagube (ex. funingine aprinsă pe interiorul coşului).
Cele mai multe incendii au fost înregistrate în zonele urbane. În 27 de unităţi administrative, din cele 77 ale judeţului, nu a izbucnit nici un incendiu.
Într-un clasament al unităţilor administrative, în funcţie de numărul de incendii înregistrat în 2010, situaţia se prezintă astfel:
48 incendii – Reşiţa
31 incendii – Oraviţa
28 incendii – Caransebeş
14 incendii - Moldova Nouă
8 incendii - Bocşa
7 incendii - Anina
6 incendii - Oţelu Roşu
5 incendii – Bozovici, Ciclova Română, Fârliug şi Zăvoi
4 incendii – Doclin, Obreja, Pojejena, Ticvaniu Mare şi Zorlenţu Mare
3 incendii – Bucoşniţa, Copăcele, Ezeriş, Luncaviţa, Păltiniş şi Vărădia
2 incendii – Armeniş, Bolvaşniţa, Caraşova, Cornea, Cornereva, Eftimie Murgu, Grădinari, Prigor, Sasca Montană şi Teregova;
1 incendiu – Băuţar, Berlişte, Berzasca, Berzovia, Brebu Nou, Buchin, C-tin Daicoviciu, Dalboşeţ, Forotic, Glimboca, Măureni, Mehadica, Ocna de Fier, Răcăşdia, Sacu, Sicheviţa, Socol şi Vermeş.


INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint
isusemenic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu