vineri, 7 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESA

Coşurile de fum continuă să producă incendii

Joi, 06 ianuarie a.c., două case din municipiul Caransebeş riscau să ardă în incendii izbucnite din cauza unor coşuri de fum.
Primul incendiu a fost semnalat la ora 19.17 şi se manifesta la etajul întâi al unei case. La faţa locului au fost deplasate trei echipaje de pompieri militari care au reuşit să localizeze focul înainte să se extindă la restul casei. Astfel, a fost afectată o cameră. Valoarea bunurilor distruse este de 3.800 lei, iar cea celor salvate se ridică la aproximativ 350 de mii de lei.
Cel de-al doilea incendiu a fost anunţat în jurul orei 20.00. În acest caz, focul a creat pagube la nivelul acoperişului în valoare de aproximativ o mie de lei. Pompierii caransebeşeni au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Autoturism în flăcări

O instalaţie electrică improvizată pentru un sistem audio a dus la izbucnirea unui incendiu în care un autoturism a ars în totalitate.
Incendiul a avut loc aseară, după ora 22.00, pe raza localităţii Berzasca. Până la sosirea pompierilor militari de la Secţia Moldova Nouă, membrii Serviciului voluntar din localitate au intervenit pentru stingerea incendiului. Nu au fost înregistrate victime.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu