marți, 18 ianuarie 2011

INCIDENT ARMAT LA REŞIŢA

Un tînăr, de aproximativ 25 de ani, a scos o armă într-o casă de schimb valutar din centrul municipiului Reşiţa, după ce casiera a refuzat să-i schimbe o bancnotă defectă. Nici o persoană nu a fost rănită, iar bărbatul nu a luat nici un ban, a declarat purtătorul de cuvînt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru.

Bărbatul a mers la casa de schimb valutar pentru a schimba o bancnotă de 20 de euro, însă casiera a refuzat să facă acest lucru pentru că aceasta era defectă şi l-a trimis la o bancă, a declarat purtătorul de cuvînt al Poliţiei, Ancuţa Cărbunaru. În acel moment, tînărul a scos un pistol şi a a lovit cu patul acestuia geamul de protecţie, iar cu piciorul, uşa casieriei. Nici o persoană nu a fost rănită, a precizat Cărbunaru. Bărbatul nu a ameninţat pe nimeni, nu a spus nimic şi nu a furat niciun ban. Poliţia îl caută pe agresor. Firma care asigură paza casei de schimb valutar a sosit la faţa locului în două minute, însă individul reuşise să se facă nevăzut. Criminaliştii şi conducerea poliţiei municipiului şi judeţului au mai găsit, chiar lîngă uşa de la intrare, un glonţ nefolosit. Camerele de supraveghere montate şi la imobilele învecinate, probele prelevate de la faţa locului şi declaraţiile martorilor îi vor ajuta pe poliţişti să-l identifice pe pistolar.

Este al doilea incident în două zile, după ce aseară, persoane necunoscute au furat 3000 de lei din casa de marcat a unei farmacii dintr-un cartier reşiţean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu