luni, 17 ianuarie 2011

BULETIN INFORMATIV

Jocul şi focul nu trebuie să se întâlnească!
Sâmbătă, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 13.40, a fost solicitat sprijinul pompierilor militari pentru limitarea unui incendiu izbucnit la o claie de fân, în cartierul reşiţean Câlnic. Potrivit cercetărilor, efectuate la faţa locului, cauza probabilă de producere o constituie jocul copiilor cu focul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar focul nu s-a extins la celelalte clăi de fân sau la casa proprietarului.
Intervenţia a fost asigurată de către Detaşamentul de Pompieri Reşiţa. Valoarea pagubelor este de două mii de lei.

Coş de fum deteriorat
Tot sâmbătă, la Reşiţa, pompierii militari au acţionat, în cartierul Cuptoare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case particulare. S-a reuşit localizarea incendiului, însă focul a distrus planşeul casei pe o suprafaţă de 6 mp, ţigla de pe o suprafaţă de 3 mp şi a afectat o parte din structura din lemn a acoperişului din imediata apropiere a focarului.

Victimă a focului aprins în sobă
Ieri 16 ianuarie a.c., Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat, la Reşiţa, să acorde sprijin într-o acţiune de degajare a unei persoane intoxicată cu monoxid de carbon.
Pompierii militari au ajutat la transportarea victimei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din locuinţă până la ambulanţă. Tânărul nu a mai putut fi salvat în ciuda eforturilor depuse de personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.



INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint
isusemenic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu