marți, 25 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

URMĂRIT GENERAL IDENTIFICAT PE RAZA MUNICIPIULUI REŞIŢA
În data de 24.01.2011, pe baza informaţiilor deţinute de lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Reşiţa s-a reuşit identificarea unui urmărit general pe raza municipiului.
Pe numele lui B.VASILE, în vârstă de 34 ani, judecătoria Reşiţa a emis în data de 16.02.2010 un Mandat de Executare a Pedepsiei Închisorii pentru o perioadă de 2 ani.
În data de 10.02.2008, în timp ce bărbatul conducea un autoturism pe raza municipiului Reşiţa, la intersecţia dintre bulevardul Republicii şi strada progresului a intrat în coliziune cu un tramvai.
În urma verificărilor efectuate de către poliţişti s-a constatat că B.VASILE nu poseda permis de conducere, dar a refuzat şi recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă de la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

A ACCIDENTAT UN PIETON
În data de 24.01.2011, în jurul orelor 18.00, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic, despre producerea unui accident rutier pe bulevardul Republicii în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane.
Cu ocazia cercetărilor la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.PETRU de 24 ani, conducea un autoturism din direcţia Centrul Civic spre Triaj, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă şi a accidentat-o pe T.CLAUDIA de 36 ani, din Reşiţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, fiind transportată la Spitalul de Urgenţă Reşiţa unde a rămas sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu