marți, 18 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

FURT DINTR-O FARMACIE
În data de 17.01.2011, în jurul orelor 18.00, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras dintr-o farmacie situată în zona Luncă o sumă de bani.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că într-un moment de neatenţie al farmacistei, persoane necunoscute au sustras aproximativ 3000 de lei din încasări.
În prezent se efectuează cercetări in vederea identificării suspecţilor, întocmindu-se acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

FĂRĂ DREPT DE A CONDUCE
În urma unor activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier desfăşurate de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, pe strada Grădinilor, a fost oprit pentru control un autoturism.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de V.BOGDAN, de 20 ani, însă avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii in fracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu