miercuri, 26 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ






A FOST LOVIT ŞI AMENINŢAT
În data de 25.01.2011, în jurul orelor 14.00, T.VICTOR a depus o plângere la Poliţia Municipiului Caransebeş, cu privire la faptul că, în jurul orelor 13.30, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale din municipiu, în urma unor discuţii contradictorii cu B.OVIDIU, a fost lovit şi ameninţat de către acesta.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi ameninţare.

A FOST ACCIDENTAT MORTAL ÎN TIMP CE SE DEPLASA PE DN 6
În data de 25.01.2011, în jurul orelor 20.30, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe DN6 soldat cu o victimă.
Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce B.GABRIEL, de 60 ani, se deplasa pe partea carosabilă, în afara localităţii Bucoşniţa, din direcţia Orşova spre Caransebeş, a fost accidentat de un autoturism condus de L.IOAN, de 33 ani.
În urma accidentului a rezultat decesul pietonului, cadavrul fiind transportat la Morga Spitalului Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu