luni, 17 ianuarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

A FOST GĂSIT DECEDAT
În data de 16.01.2011, în jurul orelor 17.30 Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că un bărbat este decedat într-un imobil de pe strada Piaţa Republicii.
În urma cercetării la faţa locului a fost găsit decedat în locuinţa sa M.MIHAI, de 26 ani, fără a exista suspiciuni de omor.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Reşiţa, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

A INTRAT CU MAŞINA ÎN ŞANŢ
La data de 16.01.2011, în jurul orelor 18.00, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată prin apelul un ic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DN 58 B, între localităţile Gherteniş şi Măureni.
Cu ocazia cercetării a faţa locului s-a constatat că în timp ce C.CRISTIAN de 27 ani, din Timişoara, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Timişoara, a depăşit două utilaje ce efectuat lucrări de defrişare a vegetaţiei, semnalizate corespunzător, a pierdut controlul autovehiculului şi a intrat în şanţ.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului T.DANIEL, de 30 ani, care a fost transportat la Spitalul din Reşiţa unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a fii necesară internarea acestuia.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu