marți, 6 noiembrie 2012

Fratele preşedintelui Parlamentului sirian, asasinat la Damasc (TV)

Damasc, 6 nov /Agerpres/ - Fratele preşedintelui Parlamentului sirian Jihad al-Laham a fost asasinat la Damasc, a anunţat marţi televiziunea oficială siriană fără a preciza circumstanţele, informează AFP.

'Teroriştii l-au asasinat pe doctorul Mohammad al-Laham, fratele preşedintelui Consiliului poporului (Parlamentul) în cartierul Midane' din Damasc, a anunţat canalul de televiziune, adăugând că această ucidere face parte din asasinările unor responsabili care 'au un rol naţional'.

În terminologia regimului sirian, cuvântul 'terorist' se referă la opozanţi şi rebelii angajaţi în lupta împotriva puterii la Damasc. În ultimele ore, lupte violente au avut loc între rebeli şi soldaţi în mai multe cartiere din Damasc unde au fost lansate bombardamente intense, în special în sud, de unde s-au refugiat numeroşi locuitori, potrivit militanţilor de la Observatorul sirian pentru drepturile omului (OSDH).

Potrivit ziarului al-Watan, apropiat puterii şi care citează surse de securitate, 'peste 120 de terorişti au fost ucişi de armata siriană, fără să fie înregistrate pierderi mari în rândurile militarilor'.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu