miercuri, 7 noiembrie 2012

BULETIN DE PRESĂ


Accident pe strada Făgăraşului


În după-amiaza zilei de ieri, 6 noiembrie a.c., fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Făgăraşului din Reşiţa, în urma căruia a fost rănit un minor.
Cercetările efectuate de echipa deplasată la faţa locului au indicat faptul că în timp ce M.VALENTIN, de 36 ani, conducea un autoturism, a acroşat un minor în vârstă de 11 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.
În urma accidentului minorul a fost rănit rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.


A căzut cu bicicleta


Un bărbat în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital după ce a căzut cu bicicleta pe strada Timişoarei din Reşiţa în cursul zilei de 6 noiembrie.
Poliţiştii ajunşi la locul producerii accidentului au constatat că B.GHEORGHE, în vârstă de 51 ani, conducea pe trotuar o bicicletă din direcţia Triaj spre Lunca Bârzavei, însă, fiind sub inflenţa băuturilor alcoolice s-a dezechilibrat şi a căzut.
Bărbatul a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.
La testarea cu aparatul alcooltest a biciclistului a rezultat o concentraţie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Mandate de arestare pentru furt calificat


În cursul acestei luni, existând sesizări cu privire la faptul că mai mulţi parapeţi metalici de siguranţă fixaţi pe DN 58, între Reşiţa şi Anina au fost sustraşi, poliţiştii au început investigaţiile pentru identificarea suspecţilor.
În cursul zilei de 5 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi şi reţinuţi B.CIPRIAN, de 29 ani şi T.MIHAI, de 41 ani, suspectaţi că sunt implicaţi în acest caz de furt.
Prejudiciul cauzat ca urmare a furtului re ridică la aproximativ 60000 lei.
Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.


Infracţiuni la regimul circulaţiei


În cadrul acţiunilor organizate şi desfăşurate de poliţiştii rutieri în cursul zilei de ieri, 6 noiembrie au fost constatate infracţiuni pentru nerespectarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice.
Un bărbat în vârstă de 34 ani, a fost depistat pe bulevardul Republicii din Reşiţa conducând un autoturism neînmatriculat. Autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată din data de 18.10.2012.
P.M., de 17 ani, a fost depistat de poliţişti conducând o motocicletă pe strada Căminelor din Reşiţa. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că vehiculul nu este înmatriculat. Mai mult motocicleta este căutată în Italia în vederea confiscării.
Până la stabilirea cu exactitate a provenienţei motocicletei, poliţiştii au reţinut vehiculul.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, cu număr fals de înmatriculare şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu