miercuri, 21 noiembrie 2012

BULETIN DE PRESĂ

Accident pe DN 6


Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, în după-amiaza zilei de ieri, 20 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Domaşnea.
În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului s-a constatat că în timp ce un bărbat în vârstă de 51 ani, conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, după o trecere de pietoni l-a acroşat pe C.NICOLAE, de 74 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii şi fără a se asigura. În urma impactului victima a fost proiectată pe sensul opus unde a fost lovit de un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism înmatriculat în străinătate şi o semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 31 ani.
În urma accidentului victima a decedat, cadavrul fiind depus la morga Spitalului Municipal de Urgenţă Caransebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.
Cei doi conducători auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Nu a păstrat distanţa

În cursul zilei de ieri, 20 noiembrie a.c., poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Republicii din Oţelu Roşu.
Cu ocazia cercetărilor efectuate de echipa deplasată la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.DANIEl, de 41 ani, conducea un motociclu, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu autoturismul din faţa sa, al cărui conducător auto a oprit pe partea carosabilă şi a semnalizat corespunzător manevra de mers înapoi.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motociclului care a fost transportat iniţial la spitalul din Oţelu Roşu, iar ulterior la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale.
Ambii conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Verificările efectuate au indicat faptul că plăcuţa cu nr. de înmatriculare a motociclului nu îi aparţine acesta nefiind înmatriculat. În momentul producerii accidentului conducătorul motociclului purta casca de protecţie.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.


Condamnat la doi ani închisoare pentru furt


În cursul zilei de ieri, 20 noiembrie a.c., lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au identificat şi reţinut un tânăr pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de doi ani.
V.VALENTIN, era căutat de oamenii legii întrucât în data de 20.11.2012 Judecătoria Lugoj a emis mandatul prin care tânărul a fost condamnat la doi ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
La sfârşitul lunii noiembrie 2011, tânărul a pătruns în două imobile situate pe străzile Bârzavei şi Cernei din Lugoj de unde a sustras suma de 300 euro şi un telefon mobil, bunuri recuperate şi predate părţii vătămate.
Condamnatul a ajuns în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând a fi transferat la penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu