luni, 5 noiembrie 2012

Accident mortal

Fiind sesizaţi prin apelul apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe Bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa în după-amiaza zilei de ieri, 4 noiembrie a.c.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat, în urma cercetărilor că C.NICOLAE, în vârstă de 77 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânilor, la intersecţia cu bulevardul Revoluţia din Decembrie, nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar pe bulevard din direcţia Centrului Civic spre cartierul Lunca Bârzavei. Autovehiculul lovit era condus de către D.SILVIU, în vârstă de 41 ani, iar în urma impactului autoturismul s-a răsturnat după care a revenit pe roţi.
În urma accidentului a rezultat decesul unei minore în vârstă de 5 ani, care a fost proiectată în afara autoturismului în timpul accidentului, rănirea uşoară a conducătorului auto D.SILVIU şi a pasagerelor D.IULIA, de 35 ani şi D.COSMINA, de 19 ani, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Din primele verificări s-a constatat că şoferul şi pasagerii din autovehiculul lovit purtau centurile de siguranţă, cu excepţia minorei în vârstă de 5 ani.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu