joi, 10 februarie 2011

BULETIN INFORMATIV

Scurtcircuit în producţia de flori

O seră de flori, din municipiul Caransebeş, a fost distrusă aseară într-un incendiu ce a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intervină la ora 23.40. La faţa locului au fost deplasate două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş. Flăcările au afectat şi acoperişul unui imobil situat în apropiere, însă au fost stinse înainte de a se extinde la casele de locuit din vecinătate.
Urmare a acestui incendiu a fost distrusă atât construcţia serei, cât şi întreaga producţie de flori. Valoarea pagubelor se ridică la peste o sută de mii de lei.

Văcuţă salvată de pompieri

Tot aseară, în jurul orei 21.30, pompierii militari din Moldova Nouă au acordat sprijin într-o acţiune de salvare a unei bovine căzută într-un şanţ. Animalul a fost scos fără probleme.
Pe parcursul anului 2010, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a participat, prin subunităţile de intervenţie, la 19 acţiuni de salvări animale.

Accident rutier

Echipajul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş a intervenit azi noapte la un accident rutier produs DN6 (E70) pe raza localităţii Pecinişca, Băile Herculane. Pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei însă aceasta era decedată.
Dispeceratul ISU a fost anunţat despre producerea accidentului la ora 03.45.




INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: plt. Anca Balint
isusemenic.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu