marți, 15 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

În data de 14.02.2011, la Poliţia Municipiului Caransebeş s-au prezentat un număr de 32 de persoane din localitatea Prigor, judeţul Caraş-Severin şi Timişoara care au depus plângeri penale împotriva lui J.MILAN de 44 ani din Judeţul Caraş-Severin pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Din primele verificări a rezultat faptul că în luna februarie 2011 bărbatul a dus în eroare cele 32 de persoane, promiţându-le că le va facilita un loc de muncă în Anglia, ca îngrijitori la o fermă de creştere a porcilor în schimbul unui salariu de 1200 lire pe lună incluzând mâncarea şi cazarea.
Pentru acest fapt a pretins şi primit de la fiecare persoană suma de 160 euro, urmând ca după angajare să mai primească de la fiecare persoană un comision de 600 lire.
În data de 14.02.2011 folosind un autocar al unei societăţi comerciale din Arad, a transportat cele 32 de persoane din localitatea Prigor până în Caransebeş, unde sub pretextul că are de rezolvat o problemă personală a coborât din autocar şi nu a mai revenit.
Prejudiciul creat este în valoare de 5120 de euro.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, poliţiştii fiind pe urmele bărbatului pentru a-l găsi.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu