marți, 1 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ


A FOST ACROŞAT DE UN TREN
În data de 31.01.2011, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Reşiţa Nord au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un bărbat a fost acroşat de un tren.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că M.GHEORGHE, de 79 ani, din Bocşa, s-a angajat în traversarea pasajului la nivelul cu calea ferată din dreptul Cantonului 48 Bocşa Montană, fără a se asigura, fiind acroşat de trenul care circula pe relaţia Reşiţa Nord-Timişoara Nord.
În urma accidentului, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind în afara oricărei pericol.

S-A IZBIT CU AUTOTURISMUL DE UN MAL DE PĂMÂNT
În data de 31.01.2011, în jurul orelor 07.30, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată telefonic despre producerea unui accident pe DN 58, în urma căruia a fost rănită o persoană.
În urma verificărilor s-a constatat că în timp ce D.ALINA, de 42 ani, din localitatea Deta, conducea un autoturism din direcţia Timişoara spre Reşiţa, într-o curbă la stânga, din cauza faptului că partea carosabilă a fost acoperită cu polei, a derapat, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un mal de pământ.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătoarei auto care s-a deplasat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale fără a fi internată.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu