miercuri, 9 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

NU A ACORDAT PRIORITATE ŞI A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER
În data de 08.02.2011, în jurul orelor 11.30, C.ION de 58 ani, din Bocşa, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din municipiul Reşiţa, la intersecţia cu strada Făgăraşului, a efectuat virajul la stânga pentru a se încadra pe acea stradă dar nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de G.ALIN de 20 ani, din Reşiţa intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerei C.MARIANA, de 55 ani, pasageră în autoturismul condus de C.ION, aceasta fiind transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internată.
A mai rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto G.ALIN şi a pasagerilor P.OLIVIU de 20 ani şi M.SEBASTIAN de 23 ani, toţii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru a li se acorda îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea acestora.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

REŢINUŢI PENTRU FURT CALIFICAT
În baza informaţiilor deţinute de lucrătorii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia Municipiului Reşiţa, a fost depistat V.O. de 17 ani, din Reşiţa, cunoscut cu antecedente penale, suspectat de săvârşirea a două furturi.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în cursul lunii decembrie 2010 tânărul a sustras de pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din Reşiţa un autoturism, autovehicul ce a fost recuperat ulterior.
De asemenea în noaptea de 05/06.02.2011, V.O. a sustras o autoutilitară tot de pe bulevardul Revoluţia din Decembrie, autovehiculul fiind abandonat pe Valea Ţerovei, ulterior fiind recuperat atât autoutilitara cât şi cd-playerul sustras din interiorul acesteia. Prejudiciul în valoare de aproximativ 15 000 de lei a fost recuperat în totalitate.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, minorul fiind reţinut pentru 24 de ore, iar în data de 09.02.2011 urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.
Tot în data de 08.02.2011, în baza cercetărilor efectuate a mai fost reţinut pentru 24 de ore şi L.VALENTIN de 40 ani, fiind suspectat de sustragerea mai multor bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Lipovei în valoare de aproximativ 1500 lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, dar oamenii legii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Şi acesta va fi prezentat în data de 09.02.2011 Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa cu propunere de arestare preventivă.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu