sâmbătă, 26 februarie 2011

BULETIN DE PRESĂ

 DOUĂ INFRACŢIUNI UN DOSAR PENAL
În data de 24.02.2011 în jurul orelor 14.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe B.DUMITRU, de 41 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian Doda din Caransebeş, având o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că permisul de conducere a lui B.DUMITRU a fost suspendat.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având permisul de conducere suspendat şi refuzul recoltării de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 A FOST GĂSIT DECEDAT
În data de 24.02.2011, în jurul orelor 17.00, D.VASILICA, a sesizat telefonic Poliţia Municipiului Reşiţa, cu privire la faptul că există posibilitatea ca P.ION, din Reşiţa, să fie decedat în locuinţă.
Echipa operativă deplasată la faţa locului, a găsit cadavrul bărbatului în vârstă de 83 ani, aflat în stare de putrefacţie, într-una din camerele locuinţei.
La examinarea externă a corpului nu au fost constate urme de violenţă, în cauză nefiind suspiciuni de omor.
Din primele verificări a rezultat faptul că acesta locuia împreună cu soţia sa în vârstă de 70 ani, care a refuzat din luna ianuarie orice legătură cu vecinii sau familia. Fiica acesteia a declarat că mama sa suferă de afecţiuni psihice.
Sesizarea poliţiei a fost făcută în urma deciziei factorului poştal de a nu-i înmâna pensia bărbatului, soţiei sale.
Cadavrul a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului.

 AU AVUT NOROC
În data de 24.02.2011, în jurul orelor 17.30, în timp ce S.MARIUS, de 20 ani, din Moldova Veche, conducea un autoturism, pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Moldova Nouă, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat cu autovehiculul într-o prăpastie, oprindu-se într-un arbore la aproximativ 11 metri.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerei N.ADELINA, de 18 ani, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă pentru îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 NU A RESPECTAT MĂSURA INTERDICŢIEI DE A PĂRĂSI LOCALITATEA DE DOMICILIU ŞI A FOST ARESTAT
În data de 18.02.2011, în jurul orelor 23.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, Biroul Ordine Publică, l-au depistat pe L.VALENTIN, de 40 ani, din Reşiţa, în timp ce forţa portbagajul unui autoturism situat pe Aleea Herculane fără a putea însă să îl deschidă.
În data de 08.02.2011 L.VALENTIN a fost reţinut pentru 24 de ore, întrucât în noaptea de 07/08.2011 a sustras dintr-un alt autoturism bunuri în valoare de aproximativ 1500 de lei. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. În urma prezentării Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, acestuia i-a fost emisă o ordonanţă privind obligarea acestuia de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru 30 de zile.
Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În data de 24.02.2011 acesta a fost depistat pe raza Municipiului Caransebeş, motiv pentru care a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, fiindu-i înlocuită măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu cu măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu