vineri, 3 decembrie 2010

CURSURI DE FORMARE

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ,,Semenic” al judeţului Caraş-Severin, prin Inspecţia de Prevenire, organizează în luna decembrie a acestui an cursuri gratuite destinate pregătirii specialiştilor din cadrul compartimentelor de prevenire ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă constituite la nivelul localităţilor din judeţul Caraş-Severin.
În perioada 06.12.-09.12.2010, începând cu ora 10:00, sunt aşteptaţi la Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiul Reşiţa, sala 94, etaj 2, cursanţi din localităţile aparţinătoare centrului zonal Reşiţa. Astfel, sunt planificate localităţile: Reşiţa, Anina, Bocşa, Berzovia, Brebu, Caraşova, Doclin, Dognecea, Ezeriş, Fîrliug, Lupac, Măureni, Ramna, Tîrnova,Văliug, Vermeş, Zorlenţu Mare şi Ocna de Fier.
Menţionăm că la cursul respectiv vor susţine teme de pregătire, pe lângă cadre ale ISU, şi reprezentanţi ai Direcţia Apelor Banat - Sistemul de Gospodărire al Apelor Caraş-Severin, cât şi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin.
Având în vedere importanţa activităţii de prevenire a situaţiilor de urgenţă, conducerea ISU „SEMENIC” Caraş-Severin are certitudinea că va găsi înţelegere la nivelul localităţilor, iar membrii compartimentelor de prevenire din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă vor participa în număr mare la cursul amintit.



PREGĂTIREA POPULAŢIEI
Contact: Plt. Eugen Urziceanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu