vineri, 31 decembrie 2010

BULETIN INFORMATIV

Grav accident rutier în apropiere de municipiul Caransebeş

În seara zilei de 29 decembrie a.c., B.G,aflat la volanul unui microbuz Renault Trafic care se deplasa pe DN 68, în apropiere de municipiul Caransebeş,din cauza neadaptării vitezei la carosabilul alunecos,pierde controlul autovehicolului şi se izbeşte de un copac aflat pe marginea drumului.La faţa locului,pentru ajutorarea victimelor accidentului,s-au deplasat două echipaje de descarcerare de la Detaşamentul Caransebeş.În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a două persoane, celelalte şase victime suferind răni mai uşoare.


Autoturism incendiat
Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Reşiţa,au intervenit miercuri,29 decembrie a.c.,pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism Peugeot 307, în municipiul Reşiţa pe strada Crizantemei.
În urma incendiului a ars autoturismul în totalitate,cauza probabilă a acestuia constituind-o folosirea intenţionată a sursei de aprindere. În continuare,poliţia face cercetări pentru identificarea autorului incendierii.




Coşurile de fum necurăţate fac din nou pagube.

Miercuri, 29 decembrie a.c., o casă de pe strada Romanilor din municipiul Caransebeş, a fost pusă în pericol de un incendiu izbucnit la un coş de fum necurăţat. Urmare a intervenţiei prompte a pompierilor militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş valoarea bunurilor distruse nu a depăşit trei sute de lei, iar incendiul nu s-a extins la întreaga locuinţă.

Un alt incendiu, la care au intervenit de această dată pompierii orăviţeni sprijiniţi de catre lucrători din cadrul SVSU Anina, s-a manifestat la acoperişul unui bloc de locuinţe din localitatea Anina cartier Crivina. Pentru localizarea şi lichidarea acestui incendiu, s-a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. In incendiu, a cărui cauză probabilă a fost un coş de fum necurăţat, a ars acoperişul blocului in proporţie de 80%,existând riscul de propagare a incendiului la apartamentele învecinate. Valoarea bunurilor salvate este de 50 mii lei, nefiind înregistrate victime.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin aminteşte că, pentru o mai mare siguranţă a locuinţelor, trebuie luate unele măsuri ce privesc verificarea, curăţarea sau repararea coşurilor de fum. Totodată, trebuie acordată o atenţie deosebită şi afumătorilor, care în această perioadă a anului constituie o sursă cu risc ridicat de incendiu.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact: Plt.maj Sorin MEZIN
0740899660

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu