joi, 23 decembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ

A LOVIT UN CAP DE POD
În data de 22.12.2010, în jurul orelor 08.30, pe DJ 581 a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că în timp ce S.AUREL de 46 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Grădinari, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul autoturismului, a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod după care a revenit pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului R.NICOLAE de 43 ani, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Oraviţa pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

BICICLIST ACCIDENTAT
În data de 22.12.2010, în jurul orelor 11.00, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 581, soldat cu rănirea unei persoane.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce B.ŞTEFAN de 62 ani conducea o bicicletă, într-o succesiune de curbe s-a dezechilibrat şi a fost acroşat de un autoturism condus de M.FLORENTIN de 58 ani, din Timişoara.
Biciclistul a fost rănit fiind condus la Spitalul Municipal Orşova pentru a i se acorda îngrijiri medicale.
Atât conducătorul auto cât şi conducătorul bicicletei au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu