vineri, 31 decembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


A EXPLODAT PNEUL AUTOTURISMULUI PE CARE-L CONDUCEA
În data de 29.12.2010, în jurul orelor 11.00, în timp ce P.ANCA, de 43 ani, din localitatea Moldova Nouă, conducea un autoturism, pe DN 57, din direcţia Oraviţa spre Timişoara, într-o curbă uşoară spre stânga de la intrarea în localitatea Comorâste, din cauza unei explozii la pneul din partea dreaptă faţă a autoturismului, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Oraviţa, pentru a i-se acorda îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în momentul producerii accidentului aceasta purta centura de siguranţă.

ACCIDENT RUTIER PE DN 68
În data de 29.12.2010 în jurul orelor 19.00, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 de spre producerea unui accident rutier pe DN 68, soldat cu mai multe victime.
Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că în timp ce B.GHEORGHE, de 54 ani, conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, din direcţia Oţelu Roşu spre Caransebeş, într-o curba la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a lovit frontal un arbore.
În urma accidentului a rezultat rănirea mai multor persoane, respectiv B.RODICA de 51 ani, M.NICOLAE de 18 ani, A.ANA de 20 ani, B.M. de 8 ani, B.MARIA de 35 ani, toţi rămânând sub supraveghere medicală, iar conducătorului auto i-a fost amputat piciorul drept.
Pasagerul B.ION de 32 ani, în urma leziunilor grave suferite a decedat la spital.
La faţa locului a fost prezent un echipaj de descarcerare şi şase autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Caransebeş şi Oţelu Roşu care au transportat victimele la Spitalul Municipal Caransebeş.
Poliţiştii efectuează cercetări şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare şi ucidere din culpă.


UN ACCIDENT RUTIER– TREI INFRACŢIUNI
În data de 29.12.2010, în jurul orelor 19.00, Poliţia Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 67D.
În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că L.ION, de 34 ani, în timp ce conducea o autoutilitară din direcţia Gara Băile Herculane spre localitatea Pecinişca, s-a angajat în depăşirea unui autoturism, condus de către L.ION, de 47 ani, iar în momentul revenirii pe bandă l-a acroşat pe acesta în partea din faţă, moment în care ambele autoturisme s-au răsturnat pe partea carosabilă.
După producerea accidentului, conducătorul auto L.ION a părăsit locul accidentului. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta avea permisul anulat din data de 22.05.2006.
În jurul orelor 21.30 L.ION a revenit la locul producerii evenimentului, iar la testarea cu aparatul alcooltest a acestuia a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Orşova unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Pasagerei L.ADRIANA de 17 ani, i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul ambulanţei sosite la faţa locului, aceasta refuzând însă deplasarea la spital.
În continuare se efectuează cercetări faţă de L.ION de 34 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool în sânge”, „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere”.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu