vineri, 3 decembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ




ACCIDENT RUTIER PE DN 6
În data de 02.12.2010, în jurul orelor 14.30, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DN6, soldat cu rănirea a două persoane.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce V.CRISTIAN de 26 ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a două autoturisme, intrând în coliziune frontală cu un alt autovehicul condus regulamentar din sens opus de O.MARIUS de 33 ani, din Lugoj.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului O.MARIUS şi a pasagerului O.VENDELIN care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea celor două victime.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

AU TĂIAT BRAZI
În data de 02.12.2010, în jurul orelor 15.00, cu ocazia unei acţiuni desfăşurate pe linia tăierilor ilegale a brazilor, în zona Prislop – Semenic, lucrătorii Postului de Poliţie Văliug împreună cu lucrători din cadrul Ocolului Silvic Văliug, i-au depistat pe M.NICOLAE, M.VIOREL, O.FLORIN, D.OCTAVIAN şi P.NICOLAE care au tăiat şi sustras un număr de 31 de brazi şi pe care îi încărcau într-un microbuz.
Brazii au fost ridicaţi în vederea confiscării şi predaţi Ocolului Silvic, urmând a se stabili valoarea prejudiciului. În cauză se continuă cercetările faţă de cei cinci bărbaţi.

CU AUTOVEHICULUL NEÎNMATRICULAT PE DRUMURILE PUBLICE
În data de 02.12.2010, în jurul orelor 20.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş - Biroul Rutier, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe strada Nicolae Bălcescu, au oprit pentru control un autoturism.
Autovehiculul a fost condus de A.ALIN DANIEL de 30 ani. Bărbatul a declarat că a împrumutat autoturismul şi nu are documentele asupra sa, însă în urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul nu este înmatriculat.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

DEPISTAT BĂUT LA VOLAN
În data de 03.12.2010, în jurul orei 00.30, în timp ce lucrători din cadrul Biroului Rutier – Reşiţa, desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe Calea Caransebeşului, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de C.COSMIN de 29 ani, din Reşiţa, iar la testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Reşiţa unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu