luni, 17 octombrie 2011

Peste 90 de persoane, arestate în timpul manifestaţiilor din New York


NEW YORK (MEDIAFAX) - Un total de 92 de persoane, potrivit poliţiei, au fost arestate sâmbătă la New York, în timpul manifestaţiilor împotriva Wall Street care au culminat cu reuniunea a mii de persoane în Times Square, relatează AFP.
"În total 92 de persoane au fost arestate", a declarat duminică o purtătoare de cuvânt a poliţiei, care a adăugat că trei poliţişti au fost răniţi în Times Square. A fost vorba despre "răni minore", iar aceştia au părăsit spitalul, a precizat ea.
Jumătate dintre aceste persoane au fost arestate în Times Square, unde manifestanţii, printre care s-au amestecat şi turişti, s-au adunat către seară, scandând "noi suntem 99 la sută", "am fost vânduţi" sau "vrem de lucru".
Trei manifestanţi au fost arestaţi pentru că au încercat să treacă peste barierele de securitate în spatele cărora erau ţinuţi manifestanţii, iar alte 42 de persoane pentru că au refuzat să părăsească zona.
Aproximativ zece persoane au fost arestate la miezul nopţii în piaţa Washington, din cartierul Greenwich village, când manfestanţii au ignorat ordinele poliţiei de a părăzi locul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu