joi, 20 octombrie 2011

Incendiu la Caraşova


În nopatea de miercuri spre joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a fost solicitat să intrevină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă particulară din localitatea Caraşova.
Ajunşi la faţa locului, pompierii militari, de la Detaşamentul Reşiţa, au constatat că incendiul se manifesta violent, cu flacără, la o parte din acoperişul casei şi la anexele din gospodărie (bucătărie de vară, atelier de tâmplărie şi grajd), existând riscul ca focul să se propage la casele învecinate.
Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale pentru stins incendii. Valoarea bunurilor distruse este de aproxiumativ 20 de mii de lei, iar cea a celor protejate/salvate de 400 de mii de lei. Nu au fost înregistrate victime. Potrivit observaţiilor făcute la faţa locului cauza probabilă de aprindere o constituite un scurtcircuit electric.

Alte intervenţii:
Şi în cursul zilei de ieri, 19 octombrie a.c., ISU „Semenic” al judeţului Caraş-Severin a intervenit atât pentru stingerea mai multor arderi necontrolate la vegetaţie uscată şi deşeuri, cât şi pentru lichidare unui incendiu, după cum urmează:
Reşiţa, cartier Doman – un foc aprins la vegetaţie uscată şi lăsat nesupravegheat risca să se extindă la un depozit de mase plastice reciclabile;
Prisian, comuna Buchin – ardere necontrolată (5 hectare);
Poienile Boinei, comuna Şopotu Nou – ardere necotrolată cu risc de extindere la nouă clăi de fân;
Băuţari – incendiu grajd cu risc de extindere la casa proprietarului.

INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Plt. Anca Balint

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu