joi, 11 noiembrie 2010

„O casă sigură, o viaţă în plus”


Campania „O casă sigură, o viaţă în plus”, iniţiată la nivel naţional de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, continuă să se desfăşoare în şcolile şi grădiniţele din judeţul Caraş-Severin.
Astăzi, 11 noiembrie a.c., angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” Caraş-Severin - compartimentului Pregătirea Populaţiei - participă la activităţi educative organizate la Şcoala cu clasele I-VIII nr. 5 din Reşiţa (ora 09.30), Şcoala cu clasele I-IV şi Grădiniţa din Secu (ora 10.30). Cu această ocazie vor fi organizate jocuri interactive şi vor fi prezentate materiale video prin care se exemplifică ce înseamnă riscul de incendiu, dar şi ce este un cutremur.
Obiectivele principale ale campaniei „O casă sigură, o viaţă în plus” sunt: reducerea numărului de victime în urma incendiilor, conştientizarea cauzelor şi împrejurărilor favorizante ale incendiilor, crearea spiritului preventiv, cunoaşterea modului de apelare a Dispeceratului 112, cunoaşterea şi exersarea modului de comportare în cazul producerii unui incendiu
INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Contact:
Plt. Anca BALINT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu