vineri, 26 noiembrie 2010

BULETIN DE PRESĂ


CU ŢIGĂRI NETIMBRATE
În data de 25.11.2010, în jurul orelor 12.00, lucrătorii Poliţiei Staţiunii Băile Herculane în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe DN6, în zona Gării Băile Herculane, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de G.CORNELIU, de 43 ani, din judeţul Dolj.
La controlul autoturismului a fost găsită cantitatea de 1494 pachete de ţigări netimbrate, pentru care nu poseda acte de provenienţă.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea cercetării.

A DECEDAT DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT ÎN ALBIA UNUI RÂU
În data de 25.11.2010, în jurul orelor 15.00, Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DJ684.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce N.MARIUS-VIOREL, de 27 ani, din Ruschiţa, conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă, a încercat să evite un câine, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat în albia Pârâului Rusca, la un nivel de aproximativ trei metri faţă de nivelul părţii carosabile.
Conducătorul auto a decedat în urma accidentului, iar cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Orăşenesc Oţelu Roşu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii.

COLIZIUNE ÎNTRE UN AUTOTRACTOR ŞI O AUTOUTILITARĂ
În data de 25.11.2010, în jurul orelor 15.00, în timp ce M.VELYAN, de 57 ani, cetăţean bulgar, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Severinului din Caransebeş, din direcţia Orşova spre Caransebeş, din cauza oboselii, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autotractor. Autotractorul a fost condus regulamentar de T.ION de 39 ani, din Drobeta Turnu Severin.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului de cetăţenie bulgară, care a fost internat la Spitalul Municipal Caransebeş.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.


A FOST IDENTIFICAT
În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti ai Serviciului Rutier împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş s-a reuşit identificarea şi depistarea suspectului unui accident rutier produs în data de 22.11.2010, soldat cu rănirea unei tinere, acesta fiind L.CRISTIAN de 28 ani, din comuna Păltiniş.
În data de 22.11.2010, în jurul orelor 17.30, S.E. de 17 ani, din Caransebeş, s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii N.Bălcescu din localitatea de domiciliu, şi a fost lovită de un autoturism. În urma accidentului a rezultat rănirea tinerei care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde a rămas internată.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără acordul poliţiei.
Pe numele suspectului poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul auto implicat într-un accident rutier în urma căruia a rezultat vătămarea corporală unei persoane fără încuviinţarea poliţiei.
În data de 25.11.2010 tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Caransebeş cu propunere de arestare preventivă.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu