marți, 12 iulie 2011

Poliţist demn de urmat

Un agent de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Coronini a refuzat mita oferită de un bărbat pentru a-l scăpa de dosarul penal pe care-l avea pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei.
În data de 03.06.2011, lucrători Postului de Poliţie Coronini au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism, deşi avea permisul anulat printr-o hotărâre judecătorească din anul 2010.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia permisul de conducere i-a fost anulat.
Pentru soluţionarea favorabilă a dosarului, T.P., în vârstă de 45 de ani, a dorit să îi ofere în repetate rânduri bani agentului de poliţie care instrumenta dosarul bărbatului.
În data de 12.07.2011, procurorul desemnat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi ofiţerii DGA – Biroul Anticorupţie Caraş-Severin, cu sprijinul Serviciului Judeţean de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş-Severin, l-au prins în flagrant pe T.P. în timp ce îi oferea poliţistului suma de 100 de euro, reprezentând o parte din suma promisă.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, iar faţă de T.P. s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu