luni, 25 iulie 2011

BULETIN DE PRESĂ

GHINION CU MOPEDUL
Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs în după-amiaza zilei de 24.07.2011 între localităţile Berzovia şi Ramna.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că în timp ce Z.FRANCISC, de 61 de ani, conducea un moped, a pierdut controlul vehiculului şi a căzut.
Conducătorul mopedului a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde i-a fost recoltată şi o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul nu posedă permis de conducere şi nici vreun curs de legislaţie rutieră.


A DECEDAT
În seara zilei de 23.07.2011, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Republicii, într-o staţie de autobuz, între doi bărbaţi a avut loc o altercaţie, unul dintre aceştia fiind căzut la pământ ca urmare a loviturilor primite de la celălalt.
Victima, M.ANGHEL, de 44 de ani, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fiind în stop-cardiorespirator, însă a decedat.
Celălalt bărbat, după agresiune a dispărut de la locul faptei, însă după câteva ore a fost identificat, acesta fiind G.GHEORGHE, de 39 de ani.
Cadavrul victimei a fost transportat la morgă, unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se va stabili cu exactitate cauzele decesului.
În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a dispus interdicţia de a părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 de zile faţă de G.GHEORGHE.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu