marți, 26 iulie 2011

BULETIN DE PRESĂ

CĂRUŢĂ CONFECŢIONATĂ ARTIZANAL
Poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs în dimineaţa zilei de 25.07.2011 pe DN 6 în jurul orelor 05.00 şi soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.
În urma cercetărilor efectuate s-a constatat că în timp ce L.IMRE, de 35 de ani, conducea o autoutilitară din direcţia Caransebeş spre Băile Herculane, a lovit o cabalină legată în partea din spate a unei căruţe confecţionată artizanal, neînregistrată şi nesemnalizată corespunzător, condusă de R.GHEORGHE, de 46 de ani.
În căruţă se afla şi minorul R.I., de 14 ani, care a fost rănit uşor în urma accidentului. Minorul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Cei doi conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, în cazul lui R.GHEORGHE a rezultat o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

FURTUL ARE PICIOARE SCURTE
Poliţiştii au intervenit la solicitarea unui cetăţean cu privire la faptul că o femeie a sustras bunuri dintr-o societate comercială situată pe bulevardul Muncii în cursul zilei de 25.07.2011.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au identificat-o pe femeie, aceasta fiind M.MARIOARA, în vârstă de 38 de ani.
Din societatea comercială au fost sustrase bunuri în valoare de 859 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

LA PLIMBARE CU MOTOCICLETA PE BULEVARD
Poliţiştii rutieri, în cadrul desfăşurării unei acţiuni privind circulaţia pe drumurile publice în cursul zilei de 25.07.2011, au depistat un tânăr ce conducea o motocicletă deşi nu avea permis de conducere.
R.DORU, în vârstă de 18 ani, conducea vehiculul pe bulevardul Republicii din Reşiţa, când a fost oprit de oamenii legii pentru control.
În urma verificărilor s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, iar motociclul nu este înmatriculat, motiv pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu