vineri, 22 iulie 2011

BULETIN DE PRESĂ



ACCIDENT PE DN 58
Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi în dimineaţa zilei de 21.07.2011, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 58, în afara localităţii Păltiniş.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că T.FLORIN, de 56 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, nu a adaptat viteza într-o curbă periculoasă, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
T.FLORIN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.


FĂRĂ DOCUMENTE
În cadrul unei acţiuni pe linia transportului de material lemnos desfăşurată de lucrătorii Postului de Poliţie Berzovia, în cursul zilei de 21.07.2011, a fost depistat un bărbat ce transporta lemn fără documente.
C.PETRU, de 37 de ani, transporta cu o camionetă pe DN 58 B material lemnos, când a fost oprit de poliţişti.
În urma verificărilor s-a constatat că bărbatul transporta lemnul fără a avea documente.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea cercetărilor, iar C.PETRU sancţionat contravenţional cu suma de 2000 de lei.

CU MOTORINA „ÎN SAC”
Lucrătorii Postului de Poliţie Berzovia au surprins doi bărbaţi care au sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială, în după-amiaza zilei de 21.07.2011.
D.GABRIEL, de 30 de ani, şi M.NICOLAE, de 42 de ani, au pătruns în societate comercială de unde au sustras 50 de litri de motorină, un compresor şi şase metri cablu de aluminiu.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

NEATENŢIA CAUZA UNUI ACCIDENT
În dimineaţa zilei de 21.07.2011, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe raza localităţii Brebu.
Echipa deplasată la faţa locului, în urma cercetărilor, a constatat că B.MIRUNA, în vârstă de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, într-un moment de neatenţie, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un cap de pod.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale fără a fi necesară internarea.
La testarea cu aparatul alcooltest a femeii, rezultatul a fost negativ.




PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu