miercuri, 25 august 2010

La Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a sosit noua promoţie

În luna august la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin a crescut numărul poliţiştilor prin venirea unei noi promoţii de agenţi şi ofiţeri de poliţie. Zilele trecute noii veniţi au fost repartizaţi la locurile de muncă.
Din noua promoţie fac parte un număr de 30 agenţi de poliţie. Aceştia au fost repartizaţi la posturile de poliţie comunale din judeţ, astfel: patru agenţi în zona Reşiţa, trei la Caransebeş, trei la Bocşa, şapte la Oraviţa, trei la Moldova Nouă, patru la Oţelu Roşu, trei la Băile Herculane, doi la Bozovici şi unul la Teregova. Şase din agenţii repartizaţi sunt fete.
Ca o noutate, 2010 este primul an în care un agent de etnie rromă a fost repartizat pe raza judeţului nostru. Acesta a fost recrutat în anul 2008 de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, a urmat cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina urmând să-şi desfăşoare activitatea la Postul de Poliţie Vărădia.
Agentul cu cea mai mare medie repartizat în judeţul nostru îşi va desfăşura activitatea la Postul de Poliţie Zăvoi şi este o tânără poliţistă. Ea a absolvit cursurile Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina cu media 9,07.
De menţionat este faptul că trei dintre agenţi sunt deja absolvenţi de studii superioare iar alţi 15 sunt studenţi. Dintre aceştia 11 urmează cursurile unei facultăţi de drept, patru ştiinţe economice şi unul este student la litere.
A crescut şi numărul ofiţerilor de poliţie, fiind repartizaţi în judeţul nostru cinci poliţişti care au absolvit cursurile Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti în acest an. Dintre aceştia câte unul îşi desfăşoară activitatea la Poliţia Comunală Teregova şi Bozovici, un ofiţer la Poliţia oraşului Oţelu Roşu şi doi ofiţeri la Poliţia municipiului Caransebeş, singura absolventă a Academiei de Poliţie repartizată judeţului Caraş-Severin lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu