miercuri, 25 august 2010

BULETIN DE PRESĂ

BICICLIST ACROŞAT DE UN AUTOTURISM
În data de 24.08.2010, în jurul orelor 10.30, Poliţia Oţelu Roşu, a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 68.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce R. NICOLAE de 79 ani, din Glimboca, conducea o bicicletă din direcţia Glimboca spre Oţelu Roşu, a schimbat direcţia de mers spre stânga, fără a se asigura şi a fost acroşat de un autoturism ce se deplasa în aceeaşi direcţie ca şi biciclistul.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui R. NICOLAE, care a fost transportat la Spitalul Oţelu Roşu unde a rămas internat.
Atât conducătorului auto cât şi biciclistului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de L.NICOLAE, în vârstă de 55 ani, domiciliat în Lugoj, conducătorul autoturismului, se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

A AVUT AUTORIZAŢIA DE CIRCULAŢIE PROVIZORIE EXPIRATĂ ŞI S-A ALES CU DOSAR PENAL
În data de 24.08.2010, în jurul orelor 12.00, lucrători din cadrul Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Reşiţa, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe strada Grădişte, au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către A. Mihail Viorel, de 20 ani din Reşiţa, iar autorizaţia de circulaţie provizorie este expirată din data de 13.07.2010.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

NU A ADAPTAT VITEZA ŞI A PĂRĂSIT PARTEA CAROSABILĂ
În data de 24.08.2010, în jurul orelor 16.30, Poliţia Municipiului Reşiţa, a fost sesizată despre faptul că pe DN 58, s-a produs un accident rutier.
S-a efectuat cercetarea la faţa locului ocazie cu care s-a stabilit că L.NICOLAE de 55 ani din Reşiţa, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum intr-o curbă şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului D. SILVIU de 28 ani care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Atât L.NICOLAE cât şi pasagerul D. SILVIU au purtat centura de siguranţă în momentul producerii accidentului.
Faţă de conducătorul auto se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

MINORĂ DIN NOU ACASĂ
În data de 24.08.2010, lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa şi Postului de Poliţie Berlişte, pe baza informaţiilor deţinute au identificat-o pe minora VLĂDIA IASMINA MĂDĂLINA, în vârstă de 12 ani, care a plecat voluntar de la domiciliu din data de 28.05.2010.
Tânăra a fost găsită pe raza comunei Cărpiniş din judeţul Timiş şi a fost predată mamei sale nefiind victima vreunei infracţiuni.

SCANDAL PREVENIT DE POLIŢIŞTII DIN BOCŞA
În data de 24.08.2010, în jurul orelor 18.30, Poliţia Oraşului Bocşa a fost sesizată cu privire la faptul că mai multe persoane de etnie rromă, din Municipiul Timişoara se deplasează spre Oraşul Bocşa, pentru a face scandal unei familii din oraş.
În urma verificărilor efectuate poliţiştii au instituit filtre atât la intrarea în localitatea Măureni cât şi în comuna Vermeş şi au fost verificate toate autovehiculele ce au circulat dinspre judeţul Timiş spre Bocşa.
În jurul orelor 20.00, lucrătorii din filtrul de la Măureni au oprit pentru control un autoturism condus de către C.ION MARIUS, de 26 ani, domiciliat în Timişoara. În autovehicul au mai fost şi H.MIHAI de 23 ani, H.PETRIŞOR în vârstă de 40 ani, ambii din Timişoara şi B.DARIUS-ADRIAN, de 20 ani domiciliat în comuna Ghilad.
În urma controlului efectuat în autoturism a fost găsită o sabie cu lungimea de 49,3 cm având lama de 31,5 cm şi era în teacă.
Din declaraţiile acestora a rezultat faptul că aceştia se deplasau în comuna Berzovia pentru a discuta despre un incident ce a avut loc în data de 23.08.2010 între două familii.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru port ilegal de armă albă.



PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu