marți, 24 august 2010

BULETIN DE PRESĂ

A LOVIT UN PODEŢ DE BETON CU AUTOTURISMUL
În data de 23.08.2010 în jurul orelor 21.00 Poliţia Oraşului Anina a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la faptul că pe DN 57/B între localităţile Bozovici şi Anina a avut loc un accident de circulaţie.
V.NICOLAE de 35 de ani din Moldova Nouă, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Bozovici spre Anina într-o curbă uşoară la stângă a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă lovind frontal un podeţ din beton.
În urma impactului conducătorul autoturismului a suferit leziuni fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Anina unde a rămas internat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

S-A RĂSTURNAT CU MAŞINA PENTRU CĂ NU A ADAPTAT VITEZA ÎNTR-O CURBĂ
În data de 23.08.2010, în jurul orelor 22.30, Poliţia Comunală Teregova a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă despre producerea unui accident de circulaţie pe DN6.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce S.GOGU-NITA, în vârstă de 44 ani, domiciliat în Bruxelles conducea un autoturism din direcţia Orşova spre Caransebeş, la ieşirea din localitatea Armeniş, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat in afara părţii carosabile, la o diferenţă de nivel de 5m.
În momentul producerii accidentului se aflau în autoturism nouă persoane, două dintre acestea fiind rănite.
Cele două victime, G.MARIA de 55 ani şi S.CLAUDIU de 18 ani, au fost transportate la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale refuzând internarea.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.
Faţă de S.GOGU-NITA se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu