joi, 26 august 2010

BULETIN DE PRESĂ


I-AU FOST CONFISCATE ŢIGĂRILE ŞI BĂUTURILE ALCOOLICE NETIMBRATE
În data de 25.08.2010, în jurul orelor 11.00, în localitatea Eftimie Murgu la o societate comercială lucrători din cadrul Poliţiei Comunale Bozovici l-au depistat pe S.DAVID în timp ce oferea spre vânzare ţigări şi băuturi alcoolice netimbrate.
Întreaga cantitatea de 110 pachete de ţigări a căror valoare se ridică la suma de 880 lei şi 20 de bucăţi de sticle a 500 ml lichior a fost confiscată iar S.DAVID a fost sancţionat contravenţional cu suma de 500 lei.

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE VALABIL ÎN ROMÂNIA
În data de 25.08.2010, în jurul orelor 10.00, Poliţia Oraşului Oraviţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă cu privire la producerea unui accident pe DN 57.
S-a efectuat cercetarea la faţa locului ocazie cu care s-a stabilit în timp ce O.ONISIM, în vârstă de 23 ani, domiciliat în Recaş, judeţul Timiş, conducea un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, în direcţia Lăţunaş – Comorâşte, nu a adaptat viteza de deplasare după o curbă la stânga, a pătruns pe spaţiul verde după care a revenit pe carosabil şi s-a răsturnat.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor trei pasageri din autoturism, respectiv C.RAHELA, de 20 ani, C.D., de 16 ani şi I.GEORGETA de 21 ani toate din Timişoara. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Oraviţa unde au rămas internate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. O.ONISIM a fost posesorul unui permis de conducere provizoriu emis de autorităţile din Anglia şi nu are drept de circulaţie în România.
În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

DECEDATĂ ÎNTR-O LOCUINŢĂ
În data de 25.08.2010 în jurul orelor 13.30, Postul de Poliţie Ticvaniu Mare a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană este decedată în urma unei electrocutări, într-o locuinţă din Ticvaniu Mic.
În urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că V.ILEANA, în vârstă de 68 ani, a fost găsită decedată lângă o maşină de spălat.
În cauză nu sunt suspiciuni de omor urmând ca după efectuarea necropsiei să se stabilească cauzele decesului.

FĂRĂ PERMIS PE DN 68
În data de 25.08.2010, în jurul orelor 06.30, în timp ce lucrători din cadrul Poliţiei Oţelu Roşu , executau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului rutier pe DN 68 au oprit pentru control un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de L.MARIUS Constantin de 25 ani, domiciliat în judeţul Vâlcea, care nu poseda permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

CU PERMISUL SUSPENDAT ŞI CU DOSAR PENAL
În data de 25.08.2010, în jurul orelor 21.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control pe strada Nicolae Bălcescu o motocicletă.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către M.SAMUEL, în vârstă de 21 ani, domiciliat în Obreja având permisul de conducere suspendat din data de 21.08.2010.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia dreptul de a conduce autovehicule i-a fost suspendată.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu