miercuri, 30 martie 2011

 URMĂRIT INTERNAŢIONAL PENTRU ÎNŞELĂCIUNE ÎNCARCERAT

În data de 29.03.2011, în jurul orelor 15.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au reuşit depistarea şi identificarea unui urmărit internaţional pe raza localităţii.
În data de 20.07.2004 Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti a emis pe numele lui U.DUMITRU VASILE, de 42 ani, din Bucureşti, un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la cinci ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
În perioada octombrie 1997 – septembrie 1998, U.DUMITRU VASILE împreună cu B.MIHAI, au indus în eroare părţile vătămate D.R., S.F. şi P.G. cu ocazia înstrăinării unui imobil şi a unui teren. Astfel la data de 10.10.1997, cei doi prezentându-se cu calităţi mincinoase de avocat, respectiv student la teologie au determinat părţile vătămate D.R. şi S.F. să semneze o procură notarială prin care îl împuterniceau pe T.SORIN să înstrăineze un teren situat pe strada Capelei din Sectorul 6 Bucureşti.
La data de 10.09.1998 B.MIHAI şi U.DUMITRU VASILE prezentându-se sub calitatea de agent de intermedieri imobiliare sub alte nume, au determinat-o pe P.G. să semneze o procură notarială prin care îl împuternicea pe T.SORIN să înstrăineze o garsonieră tot din Sectorul 6 Bucureşti.
Şi de această dată cei doi au convins-o pe partea vătămată şi pe fiica acesteia că se procedează doar la semnarea unui act prin care se angaja la o promisiune de vânzare.
Urmăritul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.






PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu