duminică, 6 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ


 EVENIMENTE
 În data 04.03.2011, în jurul orelor 12.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Formaţiunea Rurală, au oprit pentru control, pe DJ 586 B – Reşiţa - Dognecea, un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către A.GABRIEL, de 31 ani, însă permisul de conducere al acestuia a fost suspendat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui drept de a conduce a fost suspendat.

 În data de 04.03.2011, în jurul orelor 12.30, lucrătorii Poliţiei Municipiului Caransebeş, au fost sesizaţi de către D.IOAN DANIEL, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, din casa scării.
În urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi C.G., de 13 ani şi F.C., 13 ani, ambii din Caransebeş, având bicicleta asupra lor şi pe care intenţionau să o comercializeze.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 În data de 04.03.2011, în jurul orelor 14.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, au oprit pentru control pe DN 58 A, un tractor.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către N.MIRCEA, de 28 ani, din Bocşa, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

 În data de 04.03.2011, în jurul orelor 17.30, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa – Biroul Rutier, au oprit, pe Calea Caransebeşului, pentru control, un autoturism.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către H.VASILE CĂTĂLIN, de 27 ani, însă valabilitatea numerelor provizorii a expirat în data 01.03.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat.

 În data de 04.03.2011, în jurul orelor 14.30, în timp ce D.GHEORGHE ION, de 62 ani, conducea un autoturism, pe strada Zona Gării din Oraviţa, a efectuat virajul la stânga prin faţa Gării, spre ieşirea din oraş, unde se afla o trecere de pietoni.
Pe partea dreaptă a trecerii de pietoni se afla parcat neregulamentar un microbuz, microbuz al cărui conducător auto a fost sancţionat contravenţional.
La un moment dat un minor în vârstă de 12 ani, a traversat în fugă şi neregulamentar prin faţa microbuzului, şi a fost acroşat de autoturismul condus de D.GHEORGHE ION.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a minorului, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Oraviţa pentru îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Conducătorul auto a testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 În data de 05.03.2011, în jurul orei 01.00, lucrători din cadrul Poliţiei Moldova Nouă, au oprit pe strada Nicolae Titulescu, pentru control, un autoturism.
În urma verificărilor s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către G.DUMITRU JAN, de 39 ani, iar la testarea cu aparatul alcooltest a acestui a rezultat o concentraţie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Moldova Nouă unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 În data de 04.03.2011, în jurul orelor 23.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un grup de tineri încearcă să fure bunuri din scara unui bloc situat pe strada Rarău.
Patrula mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm i-au surprins M.MATEI de 26 ani, B.RUDY de 19 ani şi C.D. de 13 ani, toţi din Reşiţa care au încercat să sustragă 3 biciclete şi alte bunuri.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

 În data de 05.03.2011, în jurul orelor 13.00, în timp ce P.COSMIN de 30 ani, conducea un autoturism pe strada Corbului din Reşiţa, la efectuarea manevrei de mers înapoi nu s-a asigurat corespunzător şi a acroşat-o pe D.FRĂSINA de 74 ani, care traversa aleea de legătură între strada Corbului şi parcarea din spatele Blocului 800.
În urma accidentului a rezultat rănirea femeii care a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, rămânând sub supraveghere.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu