vineri, 4 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

S-AU RĂSTURNAT CU BARCA ÎN DUNĂRE
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 15.00, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Navale Moldova – Veche au fost sesizaţi telefonic despre faptul că în dreptul localităţii Coronini, din cauza vântului şi a valurilor, o barcă cu doi pescari s-a răsturnat în Dunăre.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe T.BUCUR de 30 ani, care a fost transportat la Spitalul din Moldova-Nouă pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.
A doua persoană s-a stabilit că se numeşte P.ION, în vârstă de 50 ani, şi a fost găsit decedat în apele Dunării, după aproximativ o oră şi jumătate.
Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Moldova Nouă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului, în cauză nefiind suspiciuni de omor.

A TĂIAT ILEGAL UN ARBORE
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 13.30, în timp ce poliţiştii desfăşurau activităţi de combatere a tăierii ilegale de arbori, D.VIOREL, de 32 ani, din Bocşa, a fost surprins de poliţişti în timp ce tăia un arbore nemarcat, de esenţă gorun cu diametrul de 46 cm, din pădurea Ocolului Silvic Bocşa Montană, în locul numit „Ogaşul Corbului”.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere, fără drept, de arbori din fondul forestier naţional, arborele fiind lăsat Ocolului Silvic Bocşa - Montană.

A IEŞIT ÎN DECOR
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 21.00, Poliţia municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că un autoturism a ieşit în decor în apropierea localităţii Constantin Daicoviciu.
În urma verificărilor efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, s-a constatat că autovehiculul a fost condus de S.IONEL, de 54 ani din Lugoj. Bărbatul a lovit parapeţii metalici montaţi în apropierea unui podeţ peste râul Mâtnicel după care a părăsit partea carosabilă. În urma accidentului nu au rezultat rănirea nici unei persoane ci doar avarierea autoturismului.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Municipal Caransebeş pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

AMENINŢARE CU CUŢITUL
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 22.00, poliţiştii l-au depistat pe O.MARIAN de 25 ani, din Bocşa, în timp ce ameninţa cu un cuţit mai multe persoane pe strada Dognecei din localitatea de domiciliu.
Întrucât portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, a cuţitului constituie infracţiune conform Legi nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au întocmit un dosar penal.


ŞI TENTATIVA LA FURT SE PEDEPSEŞTE
În data de 04.03.2011, în jurul orelor 02.00, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm au surprins-o pe M.GEANINA DENISIA de 22 ani, din Reşiţa, în timp ce a spart, cu o piatră, geamul portierei stânga faţă de la un autoturism parcat pe strada Roşiorilor, cu intenţia de a sustrage bunuri din interiorul autovehiculului.
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.


IAR ALCOOLUL
În data de 04.03.2011, în jurul orelor 03.30, poliţiştii rutieri l-au depistat pe P.ŞTEFAN de 42 ani, din Caransebeş, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, pe strada Libertăţii din localitatea de domiciliu, având o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, la testarea cu aparatul alcooltest.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu