vineri, 25 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

CU LEMN FĂRĂ DOCUMENTE
În data de 23.03.2011, în jurul orelor 22.30, lucrătorii Postului de Poliţie Văliug, cu ocazia desfăşurării de activităţi de patrulare pe raza localităţii, l-au depistat pe S.MILUŢĂ, de 59 ani, din Reşiţa, în timp ce transporta cu o autospecializată un număr de 15 bucăţi buştean, fără documente de provenienţă.
Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Văliug, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 lei.

FURT DE TABLĂ
În data de 24.03.2011, în jurul orelor 15.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 de către M.PAVEL din cartierul Cuptoare despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras tabla de la sălaşul său cu un microbuz de culoare albă.
În urma investigaţiilor efectuate autovehiculul a fost oprit în trafic pe strada Văliugului fiind condus de către C.FLAVIUS OVIDIU, de 20 de ani, din Reşiţa. Împreună cu acesta, în microbuz se mai aflau C.ANITA, de 41 de ani şi D.DANIEL de 32 de ani, ambii din Reşiţa.
La controlul efectuat în microbuz s-au găsit patru bucăţi de tablă. Fiind întrebaţi despre provenienţa acestora, persoanele au recunoscut că le-au sustras din cartierul Cuptoare.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ŞI CU AUTOVEHICUL NEÎNMATRICULAT
În data de 25.03.2011, în jurul orei 01.00, poliţiştii rutieri l-au depistat pe M.DOREL de 52 ani, din Lugoj, în timp ce conducea pe Calea Caransebeşului din Reşiţa un autoturism ce avea montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare, acesta fiind de fapt neînmatriculat în circulaţie.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că M.DOREL nu posedă permis de conducere.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având montate plăcuţe cu număr fals de înmatriculare”.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu