luni, 21 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ

SURPRINS LA FURAT
În data de 20.03.2011, în jurul orelor 10.30, S.GEORGE, în vârstă de 19 ani, din Bocşa a fost surprins într-o anexă a unui imobil situat pe strada Morii din Bocşa de către B.IONEL, în timp ce încerca să sustragă un motor electric, pe care îl demontase de la un circular.
În momentul surprinderii între cei doi a avut loc o altercaţie, în urma căreia S.GEORGE a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru investigaţii medicale.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 400 de lei a fost recuperat în totalitate.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat.

CU AUTOVEHICULUL NEÎNMATRICULAT
În data de 20.03.2011, în jurul orelor 18.30, poliţiştii au oprit un autoturism pentru control pe strada Revoluţiei din Oţelu Roşu.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autovehiculul era condus de către cetăţeanul rus P.VITALI, de 52 ani, însă valabilitatea numărului de înmatriculare provizoriu a expirat în data de 12.03.2011.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat.

A DECEDAT ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER
În data de 20.03.2011, în jurul orelor 20.30, pe DN6, în timp ce A.GHEORGHE, de 42 ani conducea un autoturism din direcţia Jupa spre Caransebeş, în apropierea unei staţii de carburanţi a surprins şi accidentat o persoană de sex masculin de aproximativ 55 ani care, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără a se asigura, în condiţii de ploaie torenţială.
În urma impactului pietonul a fost proiectat pe carosabil iar ulterior a decedat în ciuda eforturilor echipajului de pe ambulanţă de a-l resuscita.
Întrucât victima nu a avut nici un document de identitate asupra sa poliţiştii efectuează cercetări pentru a-l identifica.
Cadavrul va fi transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate cauzelor decesului.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.





PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu