joi, 3 martie 2011

BULETIN DE PRESĂ


CU RULOTA NEÎNMATRICULATĂ
În data de 02.03.2011, în jurul orelor 11.00, în timp ce poliţişti rutieri desfăşurau activităţi de supraveghere şi îndrumare a traficului pe Calea Severinului din municipiul Caransebeş, au oprit pentru control o autoutilitară ce tracta o rulotă.
În urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul a fost condus de N.VICTOR AUREL de 36 ani.
Autorizaţia provizorie de circulaţie a rulotei a fost expirată motiv pentru care s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

ŞI A DOUA OARĂ E CU GHINION
În data de 02.03.2011, în jurul orelor 14.00, în timp ce B.COSMIN de 21 ani, conducea un autoturism pe strada Gloria din municipiul Reşiţa a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că B.COSMIN avea permisul de conducere reţinut din data de 20.05.2010, întrucât a condus pe drumurile publice un autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 g/l alcool pur în sânge.
La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 1.02 mg/l alcool pur în aer expirat fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărui drept de a conduce i-a fost suspendat şi refuzul de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


NU S-A ACORDAT PRIORITATE DE TRECERE
În data de 02.03.2011, în jurul orelor 16.30, în timp ce S.GHEORGHE de 61 ani, conducea un autoturism pe strada Cloşca din Oraviţa, a pătruns în intersecţia dintre străzile Zona Gării şi calea Timişoarei fără a acorda trecere de prioritate şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de D.TEOFILIA, de 22 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pasagerului S.PETRICĂ, de 43 ani şi a conducătoarei auto care au fost transportaţi la Spitalul Oraviţa pentru îngrijiri medicale fără a rămâne internaţi.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

DOUĂ INFRACŢIUNI UN DOSAR PENAL
În data de 03.03.2011, în jurul orelor 04.00, în timp ce D.ALIN-DORIN, de 28 ani, conducea un autoturism pe strada Timişoarei din Reşiţa, intr-un viraj uşor la stânga a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit bordura din dreptul unei staţii de autobuz din Triaj. În urma accidentului a rezultat doar avarierea autoturismului.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul are permisul de conducere anulat din data de 08.06.2010 pentru vătămare corporală în urma unui accident rutier.
La testarea cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,95 mg/l alcool pur în sânge, fiind condus la Spitalul Judeţean Reşiţa unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o concentraţie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat.







PURTĂTOR DE CUVÂNT
Agent de poliţie
CĂRBUNARU ANCUŢA-RAMONA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu