luni, 19 iulie 2010

BULETIN INFORMATIV

Incendii la sfârşit de săptămână

Sâmbătă, 17 iulie a.c.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt din oraşul Oraviţa, cartier Zona Gării. Focul a pornit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu de alimentare cu energie electrică a unor lăzi frigorifice. Valoarea bunurilor salvate se ridică, potrivit estimărilor făcute la faţa locului, la aproximativ 100 mii lei.

Un alt incendiu, înregistrat sâmbătă, a avut loc la o casă particulară din comuna Fârliug. La sosirea pompierilor, acoperişul casei ardea cu flacără deschisă pe întreaga suprafaţă. Cauza probabilă de aprindere o constituie un coş de fum necurăţat. Pentru lichidarea acestui incendiu, pompierii militari din Reşiţa au intervenit cu două autospeciale.

Duminică, 18 iulie a.c.
La Delineşti, comuna Păltiniş, căminul cultural risca să ardă din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile. Incendiul a fost semnalat în jurul orei 23.00, iar pentru lichidarea lui, la faţa locului, s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş.

Pompierii militari din Oraviţa au intervenit, în localitatea Ilidia, la localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o claie de fân, existând riscul de extindere la locuinţa proprietarului.

Alte intervenţii
Echipa pirotehnică a ISU „SEMENIC” al judeţului Caraş-Severin a ridicat din municipiul Reşiţa un proiectil perforant cal. 152 mm şi două proiectile explozibile de cal. 85 mm. Muniţia a fost depozitată în vederea distrugerii.
Pompierii militari din Moldova Nouă au acţionat la salvarea unei bovine căzute într-o fântână. Intervenţia a fost finalizată fără incidente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu