duminică, 4 iulie 2010

SFÂRŞIT DE SĂPTĂMÂNĂ CU MULT ALCOOL LA VOLAN



– În data de 02.07.2010, în jurul orei 21.15, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Golului din localitate s-a produs un accident de circulaţie.
La locul indicat s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa, care au stabilit faptul că în timp ce G. IENO - LADISLAU, de 57 ani, din Reşiţa, posesor de permis de conducere auto eliberat de autorităţile ungare, conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia, a lovit un copac de pe marginea drumului apoi a căzut cu autoturismul într-un şanţ.
Deoarece emana o halenă alcoolică puternică, i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, acesta refuzând testarea. Ulterior a fost transportat la Spitalul Judeţean din Reşiţa, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşiri infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool în sânge.

– În data de 02.07.2010, în jurul orei 21.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, în timp ce executau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier cu aparatul video radar, pe strada Calea Severinului din localitate, au oprit pentru control un autoturism care circula cu viteza de 87 km/h.
La volanul autoturismului a fost identificat O. SIMION, de 43 ani, din Caransebeş. Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de O. SIMION se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool în sânge.

– În data de 02.07.2010, în jurul orei 21.30, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizează cu privire la faptul că pe strada Căminelor din localitate s-a produs un accident, soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care au constatat faptul că în timp ce T. SERGIU DACIAN, de 33 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Ţerova - Reşiţa, la aproximativ 30 metri de intersecţia cu Calea Caransebeşului, a tras brusc de volan dreapta, a urcat pe trotuar şi a lovit un pieton.
Deoarece conducătorul auto emana o halenă alcoolică puternică a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentraţie alcoolică de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean din Reşiţa unde i-au fost recoltate probe de sânge.
Tot la Spitalul Judeţean din Reşiţa a fost identificată şi victima, N. ALEXANDRA, de 36 ani, din Reşiţa, care a rămas internată pentru acordare de îngrijiri medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Lui T. SERGIU DACIAN i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool în sânge.

– În noaptea de 03/04.07.2010, în jurul orei 01.15, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Politiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control un autoturism care circula din direcţia Ruginosu - Caransebeş, condus de L. RENAUD, de 37 ani, din Belgia.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Caransebeş unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lui L. RENAUD i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool în sânge.

Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu