luni, 5 iulie 2010

S-A ARUNCAT DE LA ETAJUL PATRU AL UNUI BLOC DIN CARANSEBEŞ


Luni, 05.07.2010, în jurul orei 09.00, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a căzut de la etajul unui bloc şi zace pe trotuar.
La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare care a constatat faptul că pe Strada George Buitu, la capătul blocului nr. 2, pe trotuar, se găseşte cadavrul unei femei, ce a fost identificată ca fiind V. CAROLINA, de 61 ani, din comuna Lăpuşnicel.
Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că victima s-a aruncat de la balconul unui apartament situat la etajul 4, unde locuia împreună cu fiica sa şi concubinul acesteia.
Tot din verificările efectuate s-a stabilit că V. Carolina a fost externată la data de 07.06.2010 din spital iar după externare a afirmat că intenţionează să se sinucidă.
La faţa locului a intervenit o echipă medicală de la Serviciul de Ambulanţă Caransebeş, însă nu s-a reuşit resuscitarea victimei, aceasta decedând la impactul cu trotuarul.
În cauza nu sunt suspiciuni cu privire la decesul femeii, al cărui cadavru a fost transportat la morga Spitalului Municipal Caransebeş în vederea efectuării necropsiei.


Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu