duminică, 11 iulie 2010

BULETIN DE PRESĂ



BĂUŢI LA VOLAN
– În data de 09.07.2010, în jurul orei 06.22, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa, în timp ce executau serviciul de îndrumare, supraveghere şi control al traficului rutier pe Bulevardul Muncii din municipiul Reşiţa, l-au depistat pe T. GEORGEL, de 31 ani, din Bocşa, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.
– De asemenea, în data de 10.07.2010, în jurul orei 05.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Reşiţa l-au identificat pe H. BOGDAN ALEXANDRU, 26 ani, din localitate, în timp ce conduce un autoturism pe Bulevardul Muncii din municipiul Reşiţa având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool în aer pur expirat.
Cei doi conducători auto au fost conduşi la Spitalul Judeţean din Reşiţa unde li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Lui T. GEORGEL şi H. BOGDAN ALEXANDRU li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o alcoolemie de peste 0.80 g/l alcool în sânge.

NU A ADAPTAT VITEZA DE DEPLASARE ÎNTR-O CURBĂ ŞI A INTRAT CU MOTOCICLETA ÎN ŞANŢ
În data de 09.07.2010, în jurul orei 18.40, pe D.N. 58B, între localităţile Măureni şi Gherteniş, s-a produs un accident de circulaţie în următoarele împrejurări: în timp ce T. ALEXANDRU-VIOREL, de 37 de ani, din Timişoara, conducea o motocicletă din direcţia Măureni – Gherteniş, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, marcată şi semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul ghidonului şi s-a răsturnat în şanţul din dreapta părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului motocicletei, care a fost internat la Spitalului Judeţean din Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale.
Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

SUSPECT DE COMITEREA UNUI FURT DEPISTAT DE LUCRĂTORII POSTULUI DE POLIŢIE TRANSPORTURI FEROVIARE CARANSEBEŞ
În data de 10.07.2010, lucrătorii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş, în timp ce executau serviciul de patrulare în staţia C.F.R. Caransebeş, l-au depistat pe M. COSTEL, de 42 ani, din Comuna Lunca Banului, judeţul Vaslui.
În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că acesta era căutat de poliţiştii caransebeşeni, fiind suspect e comiterea unui furt produs pe raza municipiului.
M. COSTEL a fost predat poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş pentru continuarea cercetărilor.

Ø GRAV ACCIDENT DE CIRCULAŢIE SOLDAT CU DECESUL A DOUĂ PERSOANE
În data de 10.07.2010, în jurul orei 23.45, pe D.N. 6, pe raza satului Prisaca, s-a produs un accident grav de circulaţie soldat cu decesul a două persoane.
În timp ce K. KONSTANTINOS, de 41 ani, din Grecia, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă, din direcţia Caransebeş - Lugoj, în dreptul unei staţii de alimentare cu carburanţi din localitatea Prisaca, a efectuat virajul la stânga pentru a intra în parcarea benzinăriei şi nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete condusă din sens opus, fără a poseda permis de conducere, de P. BORIS MIROSLAV, de 19 ani, din Timişoara, intrând în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului motocicletei şi a pasagerului din spate al acesteia, V. DANIEL DUMITRU, de 17 ani, din Copăcele.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În momentul producerii accidentului atât conducătorul motocicletei cât şi pasagerul acesteia purtau căşti de protecţie omologate.

Ø ACCIDENT PRODUS PE FONDUL VITEZEI NEADAPTATE
În data de 11.07.2010, în jurul orei 07.00, pe D.N. 6, pe raza comunei Cornea, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu …
În timp ce M. CRISTIAN PETRU, de 21 ani, din Băile Herculane, conducea un autoturism din direcţia Orşova - Caransebeş, nu a respectat viteza legală admisă pe sectorul de drum aflat în lucru, semnalizat corespunzător cu indicatoare rutiere şi, în momentul frânarii, a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu două autoturisme oprite regulamentar în afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui P. GIANI, de 32 ani, din localitatea Pătulele, judeţul Mehedinţi, conducător auto aflat într-una din maşinile staţionate implicate în accident, care a primit îngrijiri medicale din partea echipajului de la ambulanţă sosit la faţa locului, refuzând transportarea la spital
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.


Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu