marți, 6 iulie 2010

BULETIN DE PRESĂ


TREI BOSCHETARI PRINŞI ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE SUSTRĂGEAU BUNURI DINTR-UN AUTOTURISM
În data de 05.07.2010, în jurul orei 01.40, patrula pedestră mixtă poliţist - jandarm, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe strada Ştefan cel Mare din Reşiţa, i-a prins în flagrant pe R. COSTEL, de 38 ani, Z. VALENTIN, de 40 ani, şi T. EDMUND ILIE, de 38 ani, toţi trei boschetari, cunoscuţi cu antecedente penale, în timp ce sustrăgeau din portbagajul unui autoturism roata de rezervă si diverse scule.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite proprietarului.
Celor trei li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a grupului.

ALTERCAŢIE ÎNTRE DOUĂ PERSOANE SURDO-MUTE PENTRU O SUMĂ DE BANI ÎMPRUMUTATĂ
În noaptea de 04/05.07.2010, în jurul orei 00.30, la filtrul organizat între localităţile Naidăş şi Nicolinţ s-a prezentat cetăţeanul maghiar D. IOSIF, care prin semne specifice limbajului surdo-mut a arătat faptul că avea leziuni vizibile (plăgi tăiate) la nivelul braţului stâng şi în zona capului.
Acesta a arătat faptul că este venit din Ungaria în vizită la concubina sa, M. LENUŢA din Naidăş şi că în data de 04.07.2010, la domiciliul acesteia, între el şi M. DĂNUŢ-AUREL, persoană cu deficienţe de vorbire (surdo-mut) a avut loc o discuţie contradictorie cu privire la o sumă de bani pe care M. DĂNUŢ-AUREL i-ar fi împrumutat-o lui D. IOSIF.
În urma altercaţiei, M. DĂNUŢ-AUREL a ieşit în curtea imobilului şi, cu ajutorul unei sape, a început să-l lovească pe D. IANOŞ. Victima a reuşit să fugă cu autoturismul său până la filtrul de poliţie organizat între localităţile Naidăş şi Nicolinţ.
Poliţiştii aflaţi în filtru au solicitat ambulanţa prin intermediul apelului de urgenţă 112, victima fiind transportată la Spitalul Oraviţa, unde a fost internată cu leziuni la cap şi braţul stâng.
Faţă de M. DĂNUŢ-AUREL se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 180 alin 1. Cod Penal.
ACCIDENTATĂ PE TRECEREA DE PIETONI
În data de 05.07.2010, în jurul orei 16.15, pe strada Petru Maior din municipiul Reşiţa s-a produs un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală uşoară a unei persoane.
În timp ce B. DORU COSTEL, de 22 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Centrul Civic - Cartier Lunca Bârzavei, la trecerea de pietoni din fata imobilului cu nr. 35, semnalizată corespunzător cu marcaje şi indicatoare, nu a acordat prioritate de trecere şi a lovit-o pe C. VĂRUŢA VILMA, de 19 ani, din Oraviţa.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui C. VĂRUŢA VILMA, care a fost transportată u ambulanţa la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru acordare de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu