luni, 19 iulie 2010

BULETIN DE PRESĂ


ŢIGĂRI DESCOPERITE ÎN TREN
Lucrătorii Poliţiei Transporturi Caraş-Severin, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe trenul rapid Belgrad – Bucureşti, au descoperit, în spatele unei banchete, 70 de pachete de ţigări, diferite mărci, toate de provenienţă din Serbia.

ACCIDENT CU UN MOPED
În localitatea Prigor a avut loc un accident soldat cu un rănit uşor. L. ANTON, de 25 ani, în timp ce conducea un moped, neînregistrat, fără a poseda curs de legislaţie rutieră, a pierdut controlul acestuia şi a căzut pe carosabil, rănindu-se uşor.

BĂUŢI LA VOLAN

- Lucrători din cadrul Poliţiei Comunale Bozovici au identificat în trafic pe M. CONSTANTIN, de 55 ani, din Reşiţa, care conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,63 mg./l. alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având alcoolemie mai mare de 0,80 g./l. alcool în sânge.

- Pe raza localităţii Lăpuşnicu-Mare, a fost identificat în trafic O. ION, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,77 mg./l. alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având alcoolemie mai mare de 0,80 g./l. alcool în sânge.

- Lucrători ai Poliţiei Municipiului Caransebeş, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, pe str. Calea Severinului, au oprit pentru control un autoturism condus de S. CRISTIAN, de 32 ani, din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie de 0,66 mg./l. alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având alcoolemie mai mare de 0,80 g./l. alcool în sânge.


Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu