vineri, 2 iulie 2010

BULETIN DE PRESĂ


O FEMEIE A FOST LOVITĂ DE UN MICROBUZ ÎN TIMP CE TRAVERSA STRADA NEREGULAMENTAR
În data de 01.07.2010, în jurul orei 12.00, în timp ce S. POUL - ERIK, de 57 ani, domiciliat în Danemarca, conducea un microbuz pe Aleea 1 Decembrie 1918, din direcţia Bulevardul Revoluţia din Decembrie - Centrul Civic, a acroşat-o cu partea dreaptă faţă a microbuzului pe S. MĂRIOARA, de 57 ani, din Reşiţa, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, printr-un loc nepermis şi printre două autovehicule staţionate regulamentar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui S. MĂRIOARA, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean din Reşiţa, unde rămas internată sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Faţă de S. POUL – ERIK se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii in fracţiunii de vătămare corporală din culpă.

TREI MINORI CERCETAŢI DE POLIŢIŞTI PENTRU FURTURI DIN APARTAMENTE
În data de 01.07.2010, poliţiştii din carul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Caransebeş i-au identificat pe minorii V. A., de 16 ani ,W. A.-I., de 17 ani, şi D. I. - P., de 16 ani, toţi trei din Caransebeş, care în perioada 23 - 29 iunie a.c. au pătruns în repetate rânduri, prin efracţie, într-un apartament nelocuit de pe aleea Liliacului din localitate, de unde au sustras bunuri, constând în unitate centrală, monitor, butelie aragaz, bormaşină, boxe audio, covoare, etc., pe care le-au valorificat contra cost.
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat persoanele care au cumpărat bunurile furate, de la care s-a reuşit recuperarea tuturor bunurilor, în valoare de 3.000 lei.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a grupului, celor trei minori fiindu-le în tocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 208, 209 Cod Penal.

FIIND ÎN STARE AVANSATĂ DE EBRIETATE, A INCENDIAT O CLĂDIRE A PRIMĂRIEI
În data de 02.07.2010 în jurul 00.40, lucrătorii Postului de Poliţie Luncaviţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la un grajd dezafectat ce aparţine Primăriei Luncaviţa şi care urma să fie demolat.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, care au localizat şi stins incendiul în jurul orei 01.45.
În urma incendiului a ars fânul existent în pod precum şi 10 grinzi din lemn.
În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii Postului de Poliţie Luncaviţa şi cei ai Poliţiei Comunale Teregova, s-a stabilit faptul că suspect de comiterea faptei este G. ION, din localitate, ce se află în litigiu asupra imobilului cu Primăria Luncaviţa.
De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta, fiind în stare avansată de ebrietate, a încercat să împiedice intervenţia unor cetăţeni din localitate care au participat voluntar la stingerea incendiului, tăind cu un cuţit două furtunuri din material plastic, cu care aceştia încercau să stingă incendiul.
Faţă de G. ION au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi port ilegal de cuţit.



Insp. ADRIANA BEŢA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu