miercuri, 27 octombrie 2010

„Forţele revoluţionare fac front comun cu forţele de ordine”

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” împreunǎ cu Blocul Naţional al Revoluţionarilor – 1989 România au încheiat protocol de colaborare şi susţinere a revendicǎrilor sindicale.
Prin redarea puterii cǎtre popor, revoluţionarii sunt responsabili pentru crearea premiselor trecerii româniei de la un stat totalitar la un stat democratic.
Din nefericire, în aceste momente românii, indiferent de profesie, sunt afectaţi de o depreciere, fǎrǎ precedent, a nivelul de trai, mulţi dintre aceştia fiind în imposibilitate de a-şi mai întreţine familiile sau plǎti datoriile.
Revoluţionarii au sentimentul cǎ idealurile pentru care s-au jertfit în decembrie 1989, sunt încǎlcate şi cǎ asistǎm astǎzi la o altfel de dictaturǎ şi încǎlcǎri ale drepturilor fundamentale.
Poliţiştii au constatat o înmulţire a numǎrului de infracţiuni periculoase (trafic de droguri, trafic de carne vie, tâlhǎrii, trafic de arme, etc.) care afecteazǎ sau poate afecta în mod grav siguranţa cetǎţenilor.
Cele douǎ organizaţii s-au angajat pentru susţinere în vederea realizǎrii unui cadru legislativ care sǎ nu permitǎ derapaje de la respectarea drepturilor fundamentale ale omului, în special dreptul la liberǎ exprimare, liberǎ asociere, la un loc de muncǎ, la un trai decent, precum şi pentru realizarea unui cadru legislativ care sǎ asigure protecţia şi autoritatea poliţiştilor în calitate de garant al securitǎţii persoanei şi ordinii de drept.
De asemenea, la mitingul de mâine, 27.10.2010, alǎturi de poliţiştii afiliaţi la Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” vor participa şi revoluţionarii din cadrul Blocului Naţional al Revoluţionarilor – 1989 România.
Avem nevoie de un alt tip de revoluţie, pentru reformarea clasei politice, a sindicatelor, a culturii şi învǎţântului din România.

Contact:
Dorin Lazǎr Maior – Preşedinte al Blocului Naţional al Revoluţionarilor – 1989 România 0732026348
Vasile Lincu – Preşedinte al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” – 0728788000, 0761788000

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu